Instruktorokat keresünk

A szervezetünk nyitva áll, minden jó szándékú ember előtt.

Az alapelvünk a kölcsönösség és az egymás kölcsönös megbecsülése.

Tanulva az eddigi negatív tapasztalatokból.

Az iskola vezetők, vagy azok akik iskolát fognak nyitni, nem terheket kapnak hanem segítséget és inspirációt. Szöges ellentétben a nagyobb szervezetekkel, itt nincsenek lehúzások, hanem kölcsönösség! Amit nyújtani tudunk, az hiteles kung fu és folyamatos fejlődés a kung fu és a harcművészet terén, és hogy a hivatás ne teher legyen, hanem öröm.

A Wing tsun nem kisajátítható, mindenki ott tanul ahol akar ez nem a sötét középkor!
Ha másnak rosszat akarsz mindig önmagadat mérgezed.

Minden oktatónk egy másik Wing chun egyesületben kezdte a pályáját. Ez a múlt. Ott edzettünk, tanítottunk . Azonban a dolgok változnak, és az emberek is különbözőek, különböző értékrenddel. Minden sportpolitikától és monopol üzleti érdektől elfordulva minket még mindig az érdekel jobban, ami az első nap, amikor beléptünk az edzőterem ajtaján. Ez pedig a Wing chun maga. 

Éppen ezért hoztuk létre az Dinamikus wing chun egyesületét, aminek vannak sarokkövei. Ilyen például, hogy nálunk az ember érték, nem pedig egy márkanév. Például nem lehet pénzért duplán vizsgázni. Egy diploma árát ugyanis nem a kifizetett pénz mutatja. Még csak nem is a szép pecsétek és aláírások, hanem a befektetett munka, a felkészültség, aminek a bizonysága az a papír. Tehát a tanítvány valós felkészültsége az érték a papír mögött. 

Enélkül az érték nélkül a papír marad az, ami. Papír. Oktatóként az a feladatunk, hogy segítsünk a tanítványoknak kihozni magukból a maximumot. Ezt úgy tudjuk elérni, ha magunk is a maximumot nyújtjuk. Ez a minőségteremtő munka a jelen. A harcművészet érték amit kellő tisztelettel és alázattal kell
tovább adni.