ÖNVÉDELMI TANFOLYAM

A legjobb védekezés a gonosz szándékú emberek ellen,
az erőszakban jártas jóindulatú emberek.

Kung fu iskoláinkban folyamatos önvédelmi oktatás van kortól és nemtől függetlenül Budapesten több helyszínen. Valós szituációk, valós önvédelem, igazi élethelyzetekre hangolva. Az első alkalom INGYENES!

Magyarországon átlagosan minden 21. ember válik valamilyen bűncselekmény áldozatává

Ez a szomorú igazság! Egy nem kívánatos erőszakos szituáció vagy támadás bárkit utolérhet. Akár Téged is amikor éppen hazafelé sétálsz egy sötét és kihalt utcán, vagy egy éjszakai zenés szórakozóhelyen táncolás közben beléd kötnek, de akár akár fényes nappal egy elhagyott helyen, ahol senkitől sem várhatsz segítséget. Sajnos arról is nagyon sokat hallhatsz, hogy egy-egy iskolás korú gyermek válik erőszak áldozatává az iskolában, aki lehet akár a saját gyereked is. Előfordult már Veled is az, hogy csak egy hajszálon múlt a baj, miközben nem éreztél mást csak teljes kilátástalanságot és a saját szívverésed a torkodban? Vagy Magad is elszenvedted már, amikor a félelemtől nem mertél semmit tenni csak tűrted, hogy bántalmazzanak?

Vess véget ennek a kiszolgáltatottságnak!

Te képes leszel megvédeni magad,

ha részt veszel intenzív önvédelmi képzésünkön, mert megtanítjuk Neked mindazokat az önvédelmi mesterfogásokat, melyekkel legyőzheted és ártalmatlanná teheted a támadódat. De nem csak Te, hanem akár a családod is. Hozd el őket is! Családi részvétel esetén kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából! Nem lenne megnyugtató érzés, ha nap, mint nap biztonságban tudhatnád magad vagy az egész családot? Amikor félelem nélkül, emelt fővel és magabiztosan sétálhatsz végig az üres utcán este a sötétben, vagy nem kell izgulnod, hogy kedvesed esetleg nemi erőszak áldozata lesz, illetve nem kell aggódnod, hogy gyermeked vajon mikor fogják újra bántalmazni gonosz és erőszakos társai az iskolában. Szomorú, de sajnos ki kell mondani, hogy ebben az elvadult és erőszakos világban az önvédelemre mindenkinek joga, és mindennél nagyobb szüksége van!

Egy nőnek kifejlesztett harcművészet nemcsak nőknek!

A Wing Chun Kung Fu egy 300 éves múltra visszatekintő, tradicionális kínai harcművészeti rendszer, melyet az akkori Kínában egy fiatal nőnek (Yim Wing Chun) fejlesztettek ki. Azóta az évek során a nagy mesterek kemény munkáinak köszönhetően tökéletesre csiszolódott. A Wing Tzun Kung Fu kevés, viszont a harci szituációkban rendkívül jól alkalmazható technikákat tartalmaz, melyek rövid idő alatt könnyen megtanulhatók és elsajátíthatók.

Egyáltalán ne gondold, hogy egy nőies harcművészettel van dolgod!

A Wing Chun Kung Fu-ban olyan alattomos, szuper gyors technikák és mozdulatsorozatok találhatók, melyek az emberi test legérzékenyebb pontjait támadják, hogy ezáltal esélye legyen a gyengébb nem és a gyengébb fizikumú férfiaknak is megvédeni magukat.

A Wing Chun Kung Fu teljesen az emberi anatómiára épül, és olyan tökéletes koncepciókkal rendelkezik, hogy nem számítanak a testi adottságaid. Lehetsz magas, alacsony vagy erősebb testalkatú esetleg vékony. Mindenki a saját adottságait kihasználva tudja megvédeni magát. Nem véletlen, hogy a legendás Bruce Lee és Jackie Chan is ezt a harcművészeti rendszert választotta.

Most Te is megtanulhatod mindezeket!

A tanfolyam során:

 • Javul az állóképességed, fittnek és energikusnak érzed magad
 • A gyakorlások során hatalmas önbizalomra teszel szert
 • Megtanulod felismerni és elkerülni a problémás helyzeteket
 • Megtanulsz stressz helyzetekben is cselekedni, hogy ne blokkolj le
 • Elsajátítod miként kell reagálni a támadások különböző fázisaira
 • Dinamikusabb, erősebb és gyorsabb leszel
 • Sugározni fog belőled a magabiztosság és az energia
 • Kellőképpen megizzasztunk és felkészítünk arra, hogy merd megvédeni magad!

A tanfolyam után:

A leendő támadódnak igen nagy meglepetésben lesz része, ha kikezd Veled. Arra a napra örökké emlékezni fog!

Amitől ez az önvédelmi oktatás más:

 • Nincs semmi hókusz pókusz és varázslás. Csak olyan technikát tanulsz,
  melyek valóban alkalmasak az önvédelemre.
 • Az edzések egyszerre intenzívek, jó hangulatúak és sosem unalmasak
 • Nemtől és kortól függetlenül bárki elsajátíthatja, hölgyek és gyerekek is
 • Minden alkalom után azonnal használható tudást kapsz
 • Lelkileg és testileg is erősebbé teszünk
 • Az első két alkalom INGYENES, így kockázat és kötöttségek nélkül kipróbálhatod

100%
elégedettségi garancia!

Közel 20 év harcművészeti tapasztalattal olyan önvédelmi tananyagot állítottam össze Neked, melyre garanciát vállalok. Összeszedtem a leghatékonyabb, legkülönlegesebb és egy küzdelem során legjobban használható Wing Chun Kung Fu technikákat, melyek tökéletesen alkalmazhatók a különféle utcai és egyéb támadások során. Ezeket fogom megtanítani Neked. Amennyiben a tanfolyam során mégis úgy éreznéd, hogy nem vagy elégedett a tanultakkal és jelzed felém részletesen kifejtve azt, milyen problémákat találtál, akkor a befizetett összeg 100%-át visszafizetem Neked.

Leendő oktatód

Si-Fu Petz János
2. fokozatú Kung Fu mester,
hivatalos EBMAS Wing Chun Kung Fu oktató

Jelentkezz a tanfolyam értesítőjére kötelezettségek nélkül!

Ha most kérsz értesítőt, az elsők között megtudhatod:
(erre azért van szükség, mert a termek befogadóképessége miatt csak limitált jelentkezőszámot tudunk fogadni)

 • Mikor indul a tanfolyam?
 • Hol lesz a tanfolyam helyszíne? (Budapest több kerületében)
 • Meddig lehet jelentkezni?
 • Miket fogsz tanulni?
 • Mit hozz magaddal?
 • Milyen kedvezményeket biztosítunk?
 • Mennyibe kerül?
 • Mennyi szabad hely van még?