Mit jelent nekünk a Kung-fu?
Mitől leszel kung fu(s) Tesó?!?

Kemény munka

A kung fu szó valódi jelentése

A wing-tzun kung fu a reális utcai önvédelemről szól,melynek elsajátításához a kemény munka valóban elengedhetetlen,hisz a befektetett energia nélkül az eredmény elmarad és egy nemkívánatos utcai szituációban könnyen alul maradhatsz!Ne felejtsük,az utcán nincs második helyezet és ezüstérem,csak a nyers valóság,ha megtámadnak,vagy megvéded magad vagy áldozattá válsz!!!

Miről szól még a kung fu?

A tiszteletről, amit a mestered és kung fu testvéreid megkapnak tőled és viszonozzák azt! Ebben a hangulatban a csapatod tagjai lassan a barátaiddá válnak és évek múlva valóban testvéri lehet a kapcsolat a csapaton belül. Persze sok idő, kitartás, tolerancia, és alázat kell, de nem lehetetlen és nagyon megéri!!

Aki a kung fu-nak és a csapatának él, velük lélegzik és velük együtt végig dolgozza az edzést. Aki ,amit tőled elvár azt Ő is megteszi,aki ha testi-lelki problémád van észreveszi azt és megpróbál segíteni rajtad,segít saját magad legyőzésében,szavakkal-tettel egyaránt!!!

Az igazi mester mindig látja az egyént és érti, hogy a csapata különböző mentalitású, lelkületű és fizikumú emberekből áll. Az igazi mesternek az edzés nem a hobbija vagy a mellékállása,hanem a hivatása és az élete!!Az igazi mester nem a saját érdekeit helyezi előtérbe, hanem a csapatét!