Jeet kune do

Octavio Quinteroval, akinek a mestere volt Bruce Lee egyik magántanítványa, Jerry Poteet. Emellett a vilag egyik leghíresebb Jeet Kune Do mestere. Elkezdtük a közös harcművészeti munkánkat egy mentor class keretein belül, hogy jövőre Budapesten egy nemzetközi szeminárium után meghonosítsuk a jkd-nak ezt a vonalát.
2019, Bázel, Svájc

Edzéseink során nagyon nagy hagsúlyt fektetünk az ütőpárnás edzésekre és a szituációs gyakorlatokra!

Octavio Quinetro Jeet kune do

Octavio Quintero és Petz János Shifu

Octavio Quintero

Octavio 13 évesen kezdte harcművész kiképzését Kaliforniában, kiemelve élete munkáját a Jeet Kune Do művészetében olyan világhíres JKD úttörők irányítása alatt, mint Jerry Poteet (teljesen elismerve OQ-t 2006-ban) és Steve Golden, akik mindketten Bruce Lee közvetlen tanítványai voltak.

27 év tapasztalattal és munkáját nemzetközivé terjesztve Octavio edzett minden korosztályt, férfiakat, nőket és gyerekeket. Rengeteg embert különböző hátterekkel beleértve katonai személyeket, rendőr tiszteket, egészségügyieket, vállalkozókat, feltörekvő színészeket és különböző stílusú harcművészeket.

Mint az egyik legbefolyásosabb harcművész a világon Octavio ismert a gyorsaságáról, pontosságáról, erejéről és a képességéről, hogy színtiszta Jeet Kune Do elveket tanít. Média szerepléseivel és publikációival, úgy mint Youtube, Inside Kung Fu, BlackBelt, a Bruce Lee alapítvány tömegeket vonz energiája és lelkesedése. Nem csak a fizikai teljesítménye fog inspirálni téged, hanem a vágya, hogy változást szüljön és bátorítson egy kiegyensúlyozottabb életre.

JEET KUNE DO videók