Magánoktatás

A magánóra keretei között lehetőséged van arra, hogy az oktató kizárólag veled foglalkozzon, ez az óra rólad szóljon, megszakítás és zavaró tényezők nélkül.

A magánóra legjobban ahhoz hasonlít, mint amikor valaki egy fitness, népiesen kondi-teremben, személyi edző segítségével, egyéni edzésterv alapján végzi gyakorlatait. Biztosan láttál már ilyet, amikor az elszánt alakformáló mellett ott áll a személyi edzője, aki folyamatosan segíti, hogy milyen gyakorlatot milyen sorozatban végezzen el, az esetleges hibákat pedig kijavítja. (testtartás, mozgás a gyakorlat közben, egyensúly, stb)

Ha korábban jártál már küzdősportra, harcművészetre, ismerős lehet számodra az a helyzet, amikor páratlan számú gyakorló jön le egy edzésre, így a mester beáll hozzád párnak gyakorolni! Ez aztán az igazi szerencse, ilyenkor láthatod a többiek szemében, hogy szívesen cserélnének veled, mivel mindig a mester kezétől lehet a legtöbbet tanulni!

Egy-egy magánóra sokat lendíthet tudásodon, ráérezhetsz egy-egy technika igazi ízére, a valós harcot, a küzdelmi szituációkat pedig a lehető legreálisabb módon tudjátok gyakorolni, a sérülés veszélye nélkül, mivel a mesternek megvan a kellő kontrollja mozdulatai felett.

Fantasztikus érzés, amikor több hónap munka után, egyszer csak elkezdesz olyan technikákat használni, hogy szinte magad sem érted mi történik, de védéseid, ütéseid egyre pontosabbak lesznek és egy-egy szituációt már gondolkodás nélkül, hatékonyan meg tudsz oldani, egyik mozdulat követi a másikat, szépen áramlik előre az egész technika.

Ez a készség csak sok gyakorlással, ismétléssel tud fejlődni, és itt kezdődik el a valódi harcművészet.