Boldog 20. Születésnapot Dynamic Wing Chun Kung Fu!

Idén ünnepeljük a Dynamic Wing Chun sportszervezet 20. évfordulóját, ami két évtizede áll az önvédelem és a wing chun kung fu elkötelezett oktatásának szolgálatában. Az szervezet vezetője, Petz János Shi-fu büszkén emlékezik vissza a kezdetekre és azóta elért sikerekre.

A jeles évforduló kapcsán Shi-fu megjegyezte: “

Húsz év óta folyamatosan gyakoroljuk és tanítjuk a wing chun kung fut, és ebben a hosszú időszakban megalapítottuk a Dinamikus wing chun kung fu szervezetet

Jövőre egy izgalmas esemény is várható: Budapest ad otthont a nemzetközi Jeet Kune Do Balance mester szemináriumnak, Octavio Qantinero Mester vezetésével. Ez a sportág kizárólag az egyesület iskoláiban tanulható Magyarországon.

Az szervezet nem csak a fővárosban, hanem több vidéki városban is jelen van, ahol a wing chun kung fu speciális önvédelmi technikáit oktatják. A tagok, köztük sok gyermek és nő, hatékony önvédelmi módszereket tanulnak, miközben az életfilozófiát is elsajátítják. Shi-fu szerint a kitartás, önuralom, alázat és a jóra való törekvés a sportág alapelvei.

A Dynamic Wing Chun tagjai a heti edzéseken túl rendszeresen részt vesznek edzőtáborokban, amelyek a közösség építésének és a készségek fejlesztésének kulcsaivá váltak az elmúlt 20 évben.

Köszönjük, hogy velünk tartottak ezen az izgalmas úton, és várjuk az új és régi tagokat egyaránt, hogy csatlakozzanak hozzánk ebben a folyamatosan fejlődő harcművészeti utazásban!