JKD szeminárium Budapesten!

2024 május 11-12. Jet Kune Do szeminárium Budapesten.

Octavio Quintero, világ egyik legjobb és legelismertebb Jeet Kune Do mestere jön el hozzánk, hogy két napos személyes szemináriumon adjon át mindabból, amit több, mint 30 éve tökéletesít!

Jelentkezés az alábbi honlapon, a részvételi díj megfizetésével történik!

Kérdés esetén keressetek minket bizalommal!

Octavio személyes üzenete:

I want to welcome you to Budapest at this years annual Europe event for 2024!
If you’re looking to boost physical performance by attaining key principles around the human body then this is your opportunity to join. I’ve been studying the martial arts for 30 years and have created a system to ensure you gain results within a short period of time. Just a reminder, you don’t need martial arts experience! I’m not here to teach more ways. Instead I will be guiding you through 2 Day training camp to develop a preliminary & cohesive framework that will benefit your attributes for the rest of your life.

Szeretettel köszöntelek Budapesten, a 2024-es éves európai rendezvényünkön!
Ha fizikai teljesítményedet szeretnéd növelni az emberi test kulcsfontosságú elveinek elsajátításával, akkor ez a lehetőség a tiéd. Harminc éve tanulmányozom a harcművészeteket, és kifejlesztettem egy rendszert, amely biztosítja, hogy rövid idő alatt eredményeket érj el. Csak emlékeztetőül, nem szükséges harcművészeti tapasztalat! Nem az a célom, hogy újabb módszereket tanítsak. Ehelyett két napos képzőtáboron keresztül vezetlek végig, hogy kialakítsunk egy kezdeti és összefüggő keretrendszert, amely életed végéig előnyödre válik.